fbpx

Maandelijkse activiteit

Wil jij elke maand iets leuks doen en tegelijk gezellige mensen ontmoeten?

Elk laatste weekend van de maand wordt er een leuk uitje georganiseerd. We gaan in kleine groepen hele leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan escape-room, lunchen etc. Op die manier heb jij elke maand iets leuks op de agenda staan. De activiteiten zijn altijd laagdrempelig en ongedwongen en staan in het teken van leuke dingen doen die je in je eentje niet makkelijk kan ondernemen.

 

Activiteit januari

Vanwege alle maatregelen is het uitje van januari online. Gelukkig kunnen we ook online hele leuke activiteiten samen doen! Lijkt me leuk als je ook mee doet.

Datum: vrijdagavond 29 januari

Tijdstip: 19:30 uur

Locatie: online

Prijs: € 10,- (voor L en XL members is het inclusief hun membership)

Aantal jongeren: niet meer dan 15 jongeren

Opgeven: opgeven kan tot donderdag 28 januari

Wat is bij de prijs inbegrepen: alles wat je nodig hebt om een hele toffe armband voor jezelf te maken. De workshop wordt door een professional gegeven (www.vangjedroom.com). Via Google Meet spreken we met elkaar online af en Britt geeft jouw uitleg hoe jij de armband kan maken. Ondertussen kan je makkelijk kennis maken met andere leeftijdsgenoten.

Volgende maand: dat is afhankelijk van de maatregelen, maar er staan veel leuke ideeën voor je klaar.

Deze uitjes zijn voor members en niet-members.

Twijfel je of dit iets voor je is? App mij dan even. Dan kan ik jouw vragen beantwoorden.

Let op! Geef bij het opgeven duidelijk aan waar je aan mee wil doen.

Check ook de algemene activiteiten pagina voor meer informatie.

Aankomend jaar staan o.a. deze uitjes op de planning: suppen, bioscoop, escaperoom, trampoline springen. Hou de site en m’n socials dus goed in de gaten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen