fbpx

Maandelijkse activiteit

Elke laatste weekend van de maand organiseer ik een leuk uitje. We gaan in kleine groepen hele leuke activiteiten ondernemen. De activiteiten zijn altijd laagdrempelig en ongedwongen en staan in het teken van leuke dingen doen die je in je eentje niet makkelijk kan ondernemen.
Activiteit van de maand februari:
kijkje bij de brandweer in alkmaar + lunchen

Deze ochtend krijgen we een kijkje op de brandweerkazerne. In 1,5 a 2 uur gaan de brandweermannen de kazerne en voertuigen laten zien, en uitleggen wat de brandweer allemaal doet. We gaan zelfs een brandje blussen en….we gaan met elkaar lunchen op de kazerne. Een activiteit die je niet mag missen!

Datum: zaterdag 29 februari

Tijdstip: start 10:00 uur – einde +/- 13:00 uur

Locatie: brandweerkazerne Alkmaar

Adres: Helderseweg 8

Prijs: helemaal kosteloos

Opgeven kan t/m 28 februari. Alleen toegang als je je opgeeft!

Heb je vragen, wil je meer weten?! Je kan altijd contact met mij opnemen.

Deze uitjes zijn voor members en niet-members. Twijfel je of dit iets voor je is? App mij dan even. Dan kan ik jouw vragen beantwoorden.

Check ook de algemene activiteiten pagina voor meer informatie.

Dit jaar staan o.a. deze uitjes op de planning: naar het theater, rondleiding in bonbon fabriek, fotoshoot, escaperoom, trampoline springen, rondleiding brandweer kazerne, bioscoop. Hou de site en m’n socials dus goed in de gaten.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen