fbpx

Maandelijkse activiteit

Wil jij elke maand iets leuks doen en tegelijk gezellige mensen ontmoeten?

Elk laatste weekend van de maand wordt er een leuk uitje georganiseerd. We gaan in kleine groepen hele leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan escape-room, lunchen etc. Op die manier heb jij elke maand iets leuks op de agenda staan. De activiteiten zijn altijd laagdrempelig en ongedwongen en staan in het teken van leuke dingen doen die je in je eentje niet makkelijk kan ondernemen.

Activiteit van september
wand klimmen

Datum: zondag 27 september

Tijdstip: 14:00 uur tot ongeveer 15:30 uur

Locatie: Klimcentrum Alkmaar

Adres: Kees Boekestraat 2   1817 EZ Alkmaar

Prijs: € 10,-

Wat is bij de prijs inbegrepen: prive les én 1,5 uur klimmen onder begeleiding. Ondertussen is er genoeg tijd om wat te drinken en te kletsen.

Heb je vragen, wil je meer weten?! Je kan altijd contact met mij opnemen. Deze uitjes zijn voor members en niet-members.

Activiteit van oktober

jumpen/trampoline springen

Datum: vrijdag 30 oktober

Tijdstip: 19:00 uur tot ongeveer 20:30 uur/21:00 uur

Locatie: Jumpsquare

Adres: J.J.P. Oudweg 8, 1703 DE Heerhugowaard

Prijs: € 5,-

Wat is bij de prijs inbegrepen: 1,5 uur trampoline springen, volle kannen met limo en bittergarnituur. Ondertussen is er genoeg tijd om wat te drinken en te kletsen.

Heb je vragen, wil je meer weten?! Je kan altijd contact met mij opnemen.

Deze uitjes zijn voor members en niet-members. Twijfel je of dit iets voor je is? App mij dan even. Dan kan ik jouw vragen beantwoorden.

Check ook de algemene activiteiten pagina voor meer informatie.

Dit jaar staan o.a. deze uitjes op de planning: naar het theater, rondleiding in bonbon fabriek, fotoshoot, escaperoom, trampoline springen, rondleiding brandweer kazerne, bioscoop. Hou de site en m’n socials dus goed in de gaten.

———————————————————————————————————————————

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen