fbpx

Activiteiten

weekend activiteit

Je kan elk weekend mee met een wandeling van 1 uur a 1,5 uur bij Geestmerambacht in Alkmaar of Amstelpark in Amsterdam.

Een makkelijkere manier van contact maken is er niet en de buitenlucht is super goed voor je. Daarbij is bewegen goed voor jouw lijf, het bloed gaat weer lekker stromen en het geeft jou een positive vibe. Hoe fijn is dat? Dat zijn veel vliegen in één klap!

We sluiten de wandeling altijd af met een kopje thee/frisdrank en chocola.

Locatie: Geestmerambacht Alkmaar Bekijk route. 

Datum: Elke zaterdag in de oneven weken en op zondag in de even weken.

}}

Tijd: 10:00.

Locatie: Amstelpark Amsterdam Bekijk route.

Datum: elke zondag

}}

Tijd: 10:00.

maandelijkse activiteit

Aan het eind van elke maand gaan we erop uit. We gaan in kleine groepen hele leuke activiteiten ondernemen. Zo heb jij elke maand iets leuks op de agenda staan. De activiteiten zijn altijd laagdrempelig en ongedwongen en staan in het teken van leuke dingen doen.

Afgelopen maanden gingen we bowlen, hebben we sup les gehad, we zijn naar de bioscoop geweest, en de klimwand beklommen.

In het menu kan je zien welke activiteiten deze maand in Heerhugowaard en Amsterdam zijn. Houd deze site dus goed in de gaten zodat je weet wat we aankomende maanden gaan doen.

De foto’s van deze activiteiten vind je op mijn socials!

Deze uitjes zijn voor members en niet members. Twijfel je of dit iets voor je is? App mij dan even. Dan kan ik jouw vragen beantwoorden.

De kroeg in

Hou je helemaal niet van wandelen of van bovenstaande activiteiten, maar wil je gewoon lekker de kroeg in? Dat kan!

Je kan je in de chat aanmelden bij de kroeg groep. Jullie kunnen dan met elkaar contact leggen en afspreken waar en wanneer je af wil spreken voor een leuke borrel avond. Als er vanuit mijn kant advies of bemiddeling hulp nodig is kan dat uiteraard.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen