fbpx

Activiteiten

weekend activiteit

Je kan elk weekend mee met een wandeling van 1 uur a 1,5 uur bij Geestmerambacht in Alkmaar.

Een makkelijkere manier van contact maken is er niet en de buitenlucht is super goed voor je. Daarbij is bewegen goed voor jouw lijf, het bloed gaat weer lekker stromen en het geeft jou een positive vibe. Hoe fijn is dat? En dit is een stuk gemoedelijker dan binnenkomen bij een ontmoetingscentrum.

We sluiten de wandeling altijd af met een kopje thee/frisdrank en chocola. Check mijn socials voor de foto’s, zodat je kan zien wat het inhoudt.

Locatie: Geestmerambacht Alkmaar Bekijk route. 

Datum: In de oneven weken op zaterdag, en in de even weken op zondag.

}}

Tijd: 10:00.

Vanwege het Corona virus gaan de wandelingen niet door. We hopen dat je snel een keer mee kan.

Je kan altijd een keer kosteloos mee om te kijken of het iets voor jou is. Laat wel even weten dat je komt en geef je vrijblijvend op via onderstaande knop.

maandelijkse activiteit

Elke laatste weekend van de maand organiseer ik een leuk uitje. We gaan in kleine groepen hele leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan escape-room, lunchen etc. Op die manier heb jij elke maand iets leuks op de agenda staan. De activiteiten zijn altijd laagdrempelig en ongedwongen en staan in het teken van leuke dingen doen die je in je eentje niet makkelijk kan ondernemen.

Afgelopen maanden gingen we o.a. bowlen, hebben we sup les gehad, we zijn naar de bioscoop geweest, en de klimwand beklommen…. Op mijn socials kan je de foto’s van alle activiteiten zien.

In het menu kan je zien welke activiteit er deze maand in Heerhugowaard georganiseerd wordt. Houd deze site dus goed in de gaten zodat je kan zien wat we aankomende maand gaan doen.

Aan deze maandelijkse uitjes kunnen members en niet-members deelnemen. Twijfel je of dit iets voor je is? App mij dan even. Dan kan ik jouw vragen beantwoorden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen