fbpx

Wie ben ik

Siona
Ik was een eenzame jongere…..maar die periode ligt ver achter mij. mijn ervaring zet ik nu in om andere jongeren te helpen

Ik heb als tiener en twintiger eenzaamheid ervaren. Ik had het gevoel dat de hele wereld leuke dingen aan het doen is, maar ik zat alleen thuis. Ik wilde ook graag de deur uit om leuke dingen te doen, maar ik wist niet met wie ik dat moest doen.

Mijn eenzaamheid is ontstaan doordat ik op de basisschool gepest werd, mijn zelfvertrouwen was daardoor weg en ik werd een onzeker meisje. Dat nodigde natuurlijk niet uit om vrienden met mij te worden. Ik durfde niets te zeggen in de klas en stak zeker mijn vinger niet op. Die tijd ligt gelukkig ver achter mij.

Het heeft heeeeeel veel tijd gekost om nu met voldoende zelfvertrouwen alles aan te gaan. Ik heb in die jaren, gelukkig, heel veel geleerd waarmee ik nu anderen kan helpen.

Ervaar jij als jongere hetzelfde als ik destijds heb ervaren? Deze eenzame, moeilijke en lange weg wil ik jou makkelijker maken en daarom is You ontmoeten er voor jou.

Ik ben dus Siona (geboren in 1982), woon samen met mijn vriend en dochtertje in Heerhugowaard en ben sinds november 2018 pleegouder voor crisis opvang. Ik heb veel verschillende banen gehad en in mijn werk kon ik wel iets voor mensen betekenen, maar het was allemaal oppervlakkig. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, ik vind het fijn om echt te ontdekken wie iemand is, wat er speelt achter die glimlach of achter die lege ogen. Dit platform is opgezet vanuit behoefte die jongeren hebben. Dus: makkelijk contact kunnen maken, elk weekend iets kunnen doen en elke maand er op uit met leeftijdsgenoten.

Ik ben geen psycholoog, en ik ben ook geen jongeren werker, maar ik ben wel iemand met dezelfde ervaring als jij. Het is soms heel fijn om te praten met iemand die jou begrijpt vanuit eigen ervaring. Daarvoor kan je bij mij terecht. Ik kan heel goed naar jou luisteren en tussen de regels door horen, en jou advies geven daar waar jij dat nodig hebt.

Het lijkt mij super leuk om you te ontmoeten!

Ontdek

Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

Word member!

Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

Alle activiteiten

Zie hier wat er op de agenda staat

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen