fbpx

Wie ben ik

Siona
Ik was een eenzame jongere…..maar die periode ligt ver achter mij. mijn ervaring zet ik nu in om andere jongeren te helpen

Ik heb als tiener en twintiger eenzaamheid ervaren. Ik had het gevoel dat de hele wereld leuke dingen aan het doen is, maar ik zat alleen thuis. Ik wilde ook graag leuke uitjes, maar wist niet met wie ik dat moest doen.

Mijn eenzaamheid is ontstaan doordat ik op de basisschool gepest werd, mijn zelfvertrouwen was daardoor weg en ik werd een onzeker meisje. Dat nodigde natuurlijk niet uit om met mij op pad te gaan. Ik durfde niets te zeggen in de klas, stak mijn vinger niet op en werd al laatste gekozen met gym.

Het heeft heeeeeel veel tijd gekost om nu eindelijk te kunnen zeggen, of eigenlijk te kunnen voelen, dat ik gewoon helemaal oké ben met wie ik ben. Deze eenzame, moeilijke, lange weg wil ik jou makkelijker maken en daarom ben ik You ontmoeten gestart.

Ik ben dus Siona, woon samen met mijn vriend en dochtertje in Heerhugowaard en ben sinds november 2018 pleegouder voor crisis opvang. Ik heb veel verschillende banen gehad en in mijn werk kon ik wel iets voor mensen betekenen, maar het was allemaal oppervlakkig. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, ik vind het fijn om echt te ontdekken wie iemand is, wat er speelt achter die glimlach of achter die lege ogen. Dit platform is opgezet vanuit behoefte die ik destijds had. Dus: makkelijk contact kunnen maken, elk weekend iets kunnen doen en elke maand een uitje.

Ik ben geen psycholoog, en ik ben ook geen jongeren werker, maar ik ben iemand met dezelfde ervaring als jij. Ik kan heel goed naar jou luisteren en tussen de regels door horen en jou advies geven daar waar jij dat nodig hebt.

Het lijkt mij super leuk om you te ontmoeten!

Ontdek

Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

Word member!

Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

Alle activiteiten

Zie hier wat er op de agenda staat

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen