fbpx

Wie ben ik

Siona
Ik was een eenzame jongere…..maar nu ben ik….ik. En ik ben hartstikke blij met ik.

Het heeft heeeeeel veel tijd gekost om nu eindelijk te kunnen zeggen, of eigenlijk te kunnen voelen, dat ik gewoon helemaal oké ben met wie ik ben. Deze eenzame, moeilijke, lange weg wil ik jou makkelijker maken en daarom ben ik You ontmoeten gestart.

Ik ben dus Siona, woon samen met mijn vriend en dochtertje in Heerhugowaard en ben sinds november 2018 pleegouder voor crisis opvang. Ik heb veel verschillende banen gehad zoals schoonheidsspecialiste, planner, intercedente, coördinator en heb 4 jaar m’n eigen nagelstudio aan huis gehad, maar nergens vulde het mijn gevoel van optimaal geluk. In mijn werk kon ik wel iets voor mensen betekenen, maar het was allemaal oppervlakkig. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, ik vind het fijn om echt te ontdekken wie iemand is, wat er speelt achter die glimlach of achter die lege ogen. Na hele toffe coaching sessies en gave events ben ik er achter dat ik daar iets mee moet gaan doen.

Ik ben geen psycholoog, en ik ben ook geen jongeren werker, maar ik ben iemand met dezelfde ervaring als jij. Ik kan heel goed naar jou luisteren en tussen de regels door horen en jou advies geven daar waar jij dat nodig hebt.

Het lijkt mij super leuk om you te ontmoeten!

Aziëlle
voor locatie Amsterdam 

Als kind van een  groot, samengesteld gezin, weet ik dat je je, zelfs met veel mensen om je heen, ook alleen en/of eenzaam kan voelen. Om de jongeren van nu hiermee te helpen dealen, wil ik mij graag inzetten om het fantastische concept welke Siona ontwikkeld heeft en uitvoert in Noord-Holland,  in Amsterdam (Nieuw-West) te introduceren.

Mijn naam is Aziëlle, ik ben getrouwd met Marco en samen wonen wij in Amsterdam Nieuw-Sloten. Na 15 jaar mijn eigen schoonheids- & nagelstudio te hebben gerund, wil ik niet meer aan de zijlijn staan, maar na het signaleren en aanhoren van verborgen problemen, echt iets voor jou kunnen betekenen. Ik hoop dat deze laagdrempelige vorm van contact maken met lotgenoten, het voor jou als jongere makkelijker maakt uit jouw isolement te komen en uiteindelijk het verschil te maken.

Zie ik jou in het Amstelpark?

Ontdek

Ontdek hier wat deze site allemaal te bieden heeft.

Word member!

Kom er bij en maak heel makkelijk contact.

Alle activiteiten

Zie hier wat er op de agenda staat

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen